Tervetuloa Kirkkoapteekin avainasiakkaaksi!

Liittymällä Kirkkoapteekin avainasiakkaaksi saat itsehoidon vapaankaupan ostoista bonusta, joka maksetaan suoraan kassalla ostohyvityksenä. Lisäksi hyödyt kuukausittain vaihtuvista tuotetarjouksista sekä asiantuntijapalvelujen eduista.

bonustaulukko.jpg

Miksi liittyä Lauttasaaren Kirkkoapteekin avainasiakkaaksi?

• Runsaasti kuukausittain vaihtuvia tuotetarjouksia
  • Jopa 8% bonusta vapaankaupan* ostoista!
  • Ainoastaan kanta-asiakkailla on mahdollisuus tehdä suoraveloitussopimus
  • Tarjoamme kanta-asiakkaille mahdollisuuden annosjakelupalveluun ja lääkkeiden kotiinkuljetukseen.
  • Maksuton lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta (normaali hinta 5 euroa)
  • Ilmainen yhteenveto reseptiostoista viimeisten 12 kuukauden ajalta sekä lääkekustannusseurannan kattokorvaus rajan laskenta (normaali hinta 1 euroa)

Saat edut käyttöösi tekemällä Kirkkoapteekissa avainasiakassopimuksen ja näyttämällä ennen ostoja kassalla joko Kela- tai Avainasiakaskorttisi.

* Vapaankaupan ostoksia ovat mm. vitamiinit, ihonhoitotuotteet, luontaistuotteet ja intiimituotteet jne. Ei koske itsehoitolääkkeitä eikä reseptilääkkeitä. Alennus tulee automaattisesti vapaankaupan ostoista.

terveydeksi.fi - uutisia terveydestaŠ
        Lähetä palautetta