Liity avainasiakkaaksi

Liittymällä Kirkkoapteekin avainasiakkaaksi saat itsehoidon vapaakaupan ostoista bonusta, joka maksetaan suoraan kassalla ostohyvityksenä. Lisäksi hyödyt kuukausittain vaihtuvista tuotetarjouksista sekä asiantuntijapalveluiden eduista.

bonustaulukko.jpg

Miksi liittyä Lauttasaaren Kirkkoapteekin avainasiakkaaksi?

• Runsaasti kuukausittain vaihtuvia tuotetarjouksia
  • Hyviä kanta-asiakasetuja ravitsemusneuvonnasta ja tupakanvierotuspalvelusta
  • Jopa 8% bonusta vapaakaupan* ostoista
  • Ainoastaan kanta-asiakkailla on mahdollisuus tehdä suoraveloitussopimus
  • Tarjoamme kanta-asiakkaille mahdollisuuden annosjakelupalveluun ja lääkkeiden kotiinkuljetuksen.
  • Maksuton lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta
  • Ilmainen yhteenveto reseptiostoista viimeisten 12 kuukauden ajalta sekä lääkekustannusseurannan kattokorvausrajan laskenta (normaalihinta 1 euroa)

Saat edut käyttöösi tekemällä Kirkkoapteekissa avainasiakassopimuksen ja näyttämällä ennen ostoja kassalla joko Kela- tai Avainasiakaskorttisi.

* Vapaankaupan ostoksia ovat mm. vitamiinit, ihonhoitotuotteet, luontaistuotteet ja intiimituotteet jne. Ei koske itsehoitolääkkeitä eikä reseptilääkkeitä. Alennus tulee automaattisesti vapaakaupan ostoista.

kantaasiakaskassa.jpg

terveydeksi.fi - uutisia terveydestaŠ